Aktorit Johnny Depp besohet t’i jetë thënë nga partnerja e tij Vanessa Paradis që të spastrojë koleksionin e tij të kapelave, që zë plot dy dhoma në shtëpinë e tyre në Francë.

Aktori i cili më parë ishte votuar si njeriu më mirë i vitit me kapelë, është i njohur për dashurinë ndaj aksesorëve të kokës, por partnerja e tij e kamotshme është tejet e nervozuar që kapelat zënë dy dhoma.

“Vanessa dëshiron dhoma të lira, por kapelat e Johnny po zënë shumë vend. Ajo i ka thënë atij që t’i zhvendosë ato, në të kundërtën ajo do t’i hedhë që të gjitha. Ai ishte tmerruar. Ai i do kapelat dhe ai vazhdimisht blen të reja”, ka thënë një burim.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here