Paradis thotë se ajo ‘pëlqen’ markën Chanel dhe ka shumë respekt për punën e disenjatorit Karl Lagerfield.

Aktorja franceze, e cila ka punuar në shtëpinë franceze të modës si muzë gjatë dy dekadave të kaluara, thotë se ajo ka respekt të madh për këtë markë dhe për kreatorin e saj Karl Lagerfeld dhe për gjithçka që ata bëjnë.

“Sa më shumë i njoh ata aq më shumë e dua Chanel; më shumë e admiroj Karl Lagerfeld dhe çdokënd që punon me të dhe rreth tij, mënyrën se si ai punon, mënyrën si ai flet dhe çfarë bën. Dhe respektin dhe mënyrën se si ai i bën gjërat”, ka thënë Paradis.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here