Vanessa Hudgens, edhe pse është e famshme, blen tesha që nuk e kanë çmimin e lartë. Aktorja e filmit “Sucker Punch” ka thënë se ajo është e tmerruar nga çmimet që i ofrojnë dizajnerët asaj për fustanet.

“Kam shkuar në Javën e Modës në New York dhe kam kaluar mirë”, tha Vanessa.

“Ishte hera e parë që isha në të. Por kur i ktheva në hotel, pashë një çantë që me priste me fustane të ndryshme të bëra nga dizajnerët. Mendova se mos jam në një mëngjes Krishtlindjesh, por kur pashë, mendova se mos jam në një mëngjes Krishtlindjesh, por kur pashë çmimetm u tmerrova”.

Sipas saj, është mirë të kesh shumë tesha, por jo edhe ta teprosh më të gjitha ato çmime. “Megjithatë, për mua kjo gjë ishte shumë argëtuese”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here