Van Damme: Ndiqni shembullin e profetit Muhamed Ikona e filmave aksion, Jean-Claude Van Damme, ka kërkuar nga njerëzit që ta ndjekin shembullin e profetit Muhamed.

Aktori i famshëm, i cili është njëherësh dhe ushtrues i arteve marciale, ka folur rreth ushqimit të shëndetshëm.

“Profeti Muhamed ka qenë shumë i mençur, ai e dinte se çfarë ishte e mirë për të ardhmen, rreth trupit”.

“Prandaj, merreni shembull atë, mos më pyesni e as mos më besoni mua, keni gjithçka që ju nevojitet”, është shprehur aktori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here