Valon-shehu-300x225“E respektoj mendimin e jurisë dhe mendoj se kanë vepruar drejt. Nuk jam i zhgënjyer, jo. Do marr pjesë dhe do jem shumë më i përgatitur në çdo aspekt në krahasim me ç’isha’’, thotë Valon Shehu, këngëtari kosovar i cili është njëri nga emrat që nuk kanë humbur shpresat nga ky event muzikorë. ‘’Planet e mia janë të vazhdoj me muzikën live, kam regjistruar për Vitin e Ri dhe shpresoj që mbas festave të bëj një këngë të re. Ëndrra ime është që këngët e mia të këndohen gjithandej, pse jo edhe në gjithë botën! Mendoj që juria ka bërë gabim që Marselën me kompozimin e Alban Males, që kishin një bashkëpunim, nuk e futën në finale’’, veçon më tej këngëtari Shehu.

Burimi: http://www.panorama.com.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here