I njohur me emrin Prince Vali Corleone, thotë se nga analiza e trurit të tij ‘Galaxy’ për popullin shqiptar, del se njerëzit që jetojnë në Kosovë dhe Shqipëri, janë të pa civilizuar.

Corleone pyet nëse shqiptarët janë në dijeni që i ka kapur “djallëzia në shpirt” dhe nuk kanë dëshirë me pa askënd mirë, vetëm me dëgjua gjëra negative dhe burracake, transmeton lajmi.net

44

Vali shton se ka analizuar edhe indianët, por atyre nëse dikush ua ngacmon apo përqesh vendin e vet, “ta fusin shigjetë dhe të pjekin në zjarrë”.

Lexojeni të plotë ‘analizën’ e Vali Corleones:

Kam Pa Qkas Kam Paa, Kam Analizu me Trurin Timë Galaxy, Gjithë Popujtë, e Kombësitë e Globit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here