Vali Carleone shpërblen fansat në FacebookKing Vali Carleone ka menduar për fansat e tij duke i shpërblyer ata para festave të Vitit të Ri.Ai ka zgjedhur dy komentuesit që kanë komentuar të parët në një status të tij dhe ata do të fitojnë syzet e Valit që ka pasur në njërin prej emisioneve shqiptare.

Po ashtu Vali ka edhe shpërblime të tjera për fansat e tij. E një nga këta janë dy vath me delfinë që sipas Valit kanë kuptimin e dashurisë, e po ashtu edhe një shishe Whiskey.

Në statusin e tij në Facebook, Vali ka shpallur fituesit ku edhe ia ka bërë një dizajn mbretëror dy komenteve të tyre.

Vali Carleone shpërblen fansat në Facebook

https://www.facebook.com/KingValiCorleoneofficial/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here