Valbona Mema kujton bashkëshortin e saj të ndjerë Sokolin, i cili tani nuk është më pranë saj. Sokoli është ndarë nga jeta me 24 dhjetor te vitit 2001.

Ke qene je dhe mbetesh dashuria ime e perjeteshme. I paharruar qoft kujtimi yt. Shkruan Valbona ne profilin e saj ne Facebook.

Ndihem krenare sepse arrita t’i sfidoja dhimbjet dhe lotët, edhe pse kanë kaluar shumë vite nga humbja e bashkëshortit tim, njeriut që më dha emrin nënë, mësuesit tim. Ndihem njëlloj si ta kisha në krah edhe pse nuk është fizikisht. Ai jeton me mua, në shpirtin tim, si një engjëll që më mbron, që më udhëzon të vazhdoj dhe të jem një nënë e palodhur me fëmijët e mi.

Burimi: vipat.info

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here