Ajo quhet Ivette Saucedo.

Është një modele meksikano-spanolle dhe ka qdinra mijëra ndjekës.

Arsyeja? Shihni fotot.23 24 25 26

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here