1

Ajo ka bërë tri rehabilitime për shkak se ka qenë e varur nga operacionet kozmetike, por si duket Alice Douvall nuk ka hequr dorë nga to

Ajo tani është gati për vitin 2017 dhe ka dal në plazh duke treguar trupin e saj për të cilin thuhet se ka investuar në operacione 1.5 milion funta.

Ndryshe, Alicia bart në vete rreth 350 procedura të operimeve derisa paraqitet më plot vetbesim në plazhin e Malibus, edhe pse ende nuk është shëruar tamam.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here