Trajleri i nje filmi te interpretuar nga Nicolas Cage dhe i financuar pjeserisht nga Brad Pitt, “Kick ass”, eshte ne qender te polemikave ne web dhe skandalizon Ameriken.

Filmi, i percaktuar “red band” (banda e kuqe), pasi teorikisht eshte i ndaluar per te miturit nen 17 vjec, ben fjale per nje vajze vrasese 11 vjecare, e cila luhet nga 13 vjecarja Chloe Moretz.

Nje vajze me gjuhe te ashper dhe te dhunshme, nje “vrasese qe qellon ne fytyre nje burre dhe vret nje tjeter me kamzhik.

Filmi ka ngritur polemikat me te medha per shfrytezimin e te miturve nga ana e Hollywood-it qe prej 1976 kur Jody Foster, edhe ajo 13 vjecare, interpretoi pjesen e nje prostitute ne filmin “Taxi driver” me Robert De Niro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here