Vajza e Teuta Krasniqit dhe BlerosThashethemet për emrin e vajzës së Teuta Krasniqit dhe Blero Muharremit nuk kanë të ndalur.

Megjithatë, një burim i Express ka thënë se vajza e çiftit quhet Tara, një emër ky mysliman por që ka edhe origjinë ballkanike.

Por, deri me tani çifti kanë refuzuar që të flasin për emrin e foshnjës edhe pse Teuta në një intervistë të mëhershme ka thënë se nuk do ta bëj publik emrin e vajzës së saj, së paku jo, deri sa ajo të lind.

Edhe nga komentet në profilin e Bleros në facebook.com nuk përmendet emri i vajzës. Në këtë profil ka vetëm komente dhe një falënderim ku Blero dhe Teuta i falënderohen lexuesve për komentet e tyre.

Më poshtë ne do të japim edhe kuptimin e emrit Tara.

Teuta, për të cilën thuhet se familja e saj ka tradita myslimane, emri Tara është një emër i tillë.

Mirëpo origjina e këtij emri është budistë dhe në të vërtet Tara është version femër i Budës që në shqip ka kuptimin Nëna e Lirisë.

Emri është edhe toponim i një gryke ballkanike, me shumë gjasë me origjinë ilire, i cili gjendet në Mal të Zi, por në cilin qytet të këtij shteti është ende nuk dihet për shkak të ndryshimit të emrave të këtij vendi.

2 KOMENTET

  1. Ju dduuaa qe te treve MMYY 2 BBEESSTT FFAANNIILYY:)))<3<3<3<3<3..
    Edhe 100 Vjec i Uroj Tares nnga thellesia e Zemmres u rritt ee madhe Bebushjja:))<3..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here