Vajza e Noizyt është bërë një yll i vërtetë Ndërsa sukseset e tij profesionale sa vijnë e rriten, paralelisht me të rritet edhe ajo që mund të konsiderohet si “suksesi” i tij më i madh në jetën personale.

Reperi ka mundur të na mbajë të lidhur me projektet muzikore të servirura njëri pas tjetrit, por këtë herë është Leandra ajo që na rrëmben tërësisht vëmendjen.

Nga vajza e brishtë në këngën e “Noku vogël”, tek zonjusha e këndshme që shohim tani, ndryshimi është mëse i dukshëm.

Vajza e Noizyt është bërë një yll i vërtetë

Një foto ku “Noku vogël” na surprizon me zonjushën në të cilën është kthyer sot, gjë që na bën të mendojmë se shumë shpejt reperit do t’i duhet të jetë më vigjilent dhe ndoshta jo i vetmi që do të duhet të shoqërohet nga “30 vetë”. intv.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here