Këngëtari amerikan, Usher, ka qarë në një gjykatë në Atlanta, pasi avokati i ish-gruas së tij e kishte akuzuar se është baba i keq dhe se më shumë mendon për t’u argëtuar sesa të kujdeset për fëmijët.

Krijuesi i hitit “Scream” po përballet në gjykatë me Tameka Foster në lidhje me kujdestarinë e dy fëmijëve të tyre.

Për të dëshmuar se këngëtari është baba i keq, avokati i palës kundërshtare kishte nxjerrë në gjykatë disa fotografi ku shihej Usher nëpër ndeja ‘të çmendura’ në Evropë.

Ekipi i ish-gruas së tij e ka akuzuar atë , po ashtu, edhe për përdorim të drogës, madje kanë thënë se këngëtari merr drogë edhe para fëmijëve.

Usher i ka kundërshtuar të gjitha akuzuat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here