Usain Bolt, skena të nxehta me “Kallashin” Usain Bolt ishte i ftuar nderi në festën e ditëlindjes së Lil Wayne.

Kampioni olimpik u filmua duke i futur kartëmonedha striptistes, ndërsa i jep edhe një shpullë në prapanicë.

Këngëtari 29-vjeçar festoi në një klub në Londër në fillim të muajit, por u largua pa paguar faturën prej dhjetë mijë sterlina.Megjithatë u kthye më vonë dhe rregulloi gabimin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here