bleroIsh-gruaja e tij, Teuta Krasniqi, tashmë është bërë nënë për të dytën herë. Ajo ka pritur në jetë vajzën e dytë që është fëmija i parë me burrin e saj, Adonis Morina.

“Ia kam uruar normalisht dhe kam shpresuar që fëmija të ketë jetë të gjatë dhe të lumtur”.

“Të jetë i shëndoshë fillimisht, të ketë fat në jetë dhe normalisht Kaia do të jetë edhe pjesë e jetës sime, sepse është motra e Tarës dhe i dëshiroj më të mirat e mundshme për atë fëmijë, për çdo fëmijë, për të gjithë fëmijët e botës”.

“Ia kam uruar dhe së shpejti do të shkojmë edhe me dhuratë”, ka thënë Blero për Prive.

Gjatë intervistës ai ka folur edhe për domosdoshmërinë e raporteve të mira që duhet t’i ketë vajza e tij, Tara, me motrën nga nëna.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here