Brad Pitt së bashku me artarin Robert Procop kanë kaluar një vit të tërë për dizajnimin e unazës, të cilën tash e bart Angelina Jolie.

“Brad ka pasur një vizion të posaçëm kur është në pyetje unaza. Ka dashur që secila pjesë të jetë e përsosur, prandaj është dashur të gjejmë diamant me kualitet më të mirë dhe ta presim atë në madhësi të caktuar në mënyrë që t’i përshtatej dorës së Angelinas”, ka thënë Procop.

Ekspertët vlerësojnë se unaza e fejesës e aktores kushton rreth 250.000 dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here