Nuk ka asnjë muaj që ka ardhur në botë ndërsa është ultra e popullarizuar. E vogla Blue Ivy veçse e ka arrit kulmin e bebës më të përfolur dhe më të famshme në botë.

Prindërit e saj të famshëm Jay z dhe Beyonce tani më kanë vendosur se kush do ta ketë nderin të jenë kumbarët  e saj.

Për kumbarë ata kanë zgjedhur njërën prej grave më ë fuqishme në botë Oprah dhe vendim i tillë me siguri është sjellë pasi që Beyonce dhe ajo janë shumë të afërta në jetën private. Ndërsa për kum është zgjedhur shoku dhe menaxheri i tyre i afërt Tyran Ty Ty Smith.

Përfundimisht e vogla Ivy ka arrit famë me shpejtësi botërore. Vetëm dy javë pas lindjes, prindërit e saj veçse i kanë zgjedhur shkollën në të cilën vajza e tyre do të filloj arsimimin. Gjithashtu e ëma Beyonce ka caktuar kriteret për dadon e vajzës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here