MMVajza e një prej detektivëve privatë më të famshëm të SHBA-së, Fred Otash Colleen, ka botuar disa nga dokumentet e babait të saj të ndjerë.

Në një prej tyre detektivi thekson se me kërkesën e njërit prej klientëve të tij të instalojë një pajisje përgjimi në shtëpinë e Marilyn Monroe.

Sipas fjalëve të Freв Otash Collen, ditën e vdekjes së aktores më 5 gusht të vitit 1963 në shtëpinë e saj ndodheshin vëllezërit Robert dhe John F. Kennedy.

Këtë ditë midis Monroe dhe Keneddy pati një grindje të rëndë, gjatë të cilës Robert mbyti me jastëk yllin e kinemasë.

Kjo nuk është prova e parë e cila dëshmon mbi përfshirjen e vëllezërve në vdekjen e seks-simbolit botëror.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here