Çifti fitues i Big Brother shpesh është përfolur për ndarje.

Këto dyshime u shtuan kur Danjeli dhe Fotini u zhdukën nga rrjetet sociale. Edhe postimet e bëra në Instagramin e përbashkët, asnjëherë nuk dukeshin sëbashku.

Por me postimet e fundit dyshimet shuhën. Danjeli dhe Fotini u panë bashkë në një ceremony familjere dhe dukeshin mjaft të lumtur.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here