U publikuan disa foto nga xhirimi i filmit "The Town"Filmi “The Town” që po xhirohet tani në Nju Jork, është shkruar sipas motiveve të romanit “The Prince of Thieves”  Princi i hajdutëve.

Ky film flet për një vjedhës që dashuron një drejtuese banke dhe arrin të vjedhë një shumë të hollash nga banka. Një punonjës i FBI-së zbulon vjedhjen dhe fillon ndjekjen…

Aktori Ben Affleck do të luajë rolin e vjedhësit dhe aktorja Blake Lively do të jetë partnerja e tij në këtë film.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here