Nora Istrefi dhe Robert Berisha e kanë marrë një vendim.

Martesës disavjeçare dhe lidhja tejet e gjatë e Robert Berishës dhe Nora Istrefit tashmë ka marrë fund.

Ishte vetë Roberti ai i cili e ka konfirmuar një gjë të tillë pas gjithë raportimit për një ndarje të mundshme mes çiftit.

Mirëpo pavarësisht se më nuk janë burrë e grua, dyshja duket se e kanë marrë një vendim. Ata nuk i kanë fshirë nga rrjete sociale fotot që i kanë së bashku.

Sipas të gjitha gjasave ata kanë zgjedhur që kujtimet e më hershme t’i mbajnë edhe në rrjete sociale ani pse tashmë i kanë ndarë rrugët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here