Ka qenë shumë e komentuar ndarja e Seldit nga Mimoza Shkodra.

Ish-banori i Big Brother shumë pak ka folur për këtë ndarje, teksa më në fund ka vendosur të shprehet.

Ai ishte i ftuar në “Thumb”, ku u shpreh se ndarja e tyre kishte qenë shumë e qetë.

Por gjithashtu, këngëtari u shpreh kundër komentuesve, të cilët sipas tij i japin mend.

Seldi u shpreh: “As unë nuk e lash atë dhe as ajo nuk më la mua. Ne jemi ndarë si dy njerëz shumë të civilizuar. Duke parë që gjërat nuk ecën ashtu siç ne e kishim menduar, e pamë ndarjen si zgjidhjen më të mirë. Ne nuk kemi asnjë lloj inati me njëri tjetrin. Ore nuk kuptoj një gjë, se ne jemi dy këngëtarë dhe bëhet e madhe, por janë duke u ndarë njerëz që kanë fëmijë, lidhur, zgjidhu, se kam pasur ca komente pa lidhje. Të gjithë ata që japin mend, mund të jenë me 2-3 kalamaj tek shtëpia. të ndarë nga burri ose gruaja.  Ne nuk e çuam veten deri në atë pikë sa të bënim fëmijë dhe ta linim rrugëve. Ata që bëjnë ashtu komentesh janë hiena.”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here