Zëri ka mësuar se zyrtarisht tashmë është fejuar këngëtarja Mirsa Kërqeli.Ajo ditë më parë ka paralajmëruar fejesën e saj me të dashurin Granitin.

Këtyre ditëve ajo u kurorëzua në Gjilan në prani të shumë miqve dhe shokëve si dhe mysafirëve të tjerë nga estrada.

Fejesa është bërë siç ka thënë këngëtarja “sipas traditave tona shqiptare” dhe është shumë e lumtur dhe emocionuar. Mirsa ka shkëlqyer më një fustan të bardhë dhe ka vallëzuar gjithë natën. /Zeri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here