Konkurrente të forta përsa i përket, jo vetëm këngëve, po edhe madhësisë së gjoksit, edhe pse ndryshojnë nga prodhuesi “Made in” dhe “Hand made” gjatë performancës në natën finale të “Kënga Magjike” u vu re se të 2-ja këngëtareve po u dilte gjoksi në shesh

Gjoksin më të theksuar e kishte Rozana, për të cilin ka shpenzuar shumë për ta zmadhuar, ndërsa Çiljetës i kishte dalë pak njolla e kafenjtë e gjoksit.

Të dyja këngëtaret admirohen shumë nga fansat e tyre të shumtë që kanë në mbarë trojet shqiptare. (vipat)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here