Tyra Banks ka shkruar novelën e parë të saj, të titulluar “Modelland”.

Libri është lansimi i parë i marrëveshjes trepjesëshe me shtëpinë botuese ‘Random House’, raporton People.

Është për të gjitha vajzat dhe djemtë të cilët dëshirojnë më shumë fantazi në jetët e tyre… dhe egërsi dhe magji, romancë dhe aventura të mistershme, të çmendura dhe të tërbuara, dhe po, ca rreziqe po ashtu”, ka shkruar në faqen e saj zyrtare producentja e spektaklit America’s Next Top Model.

Detajet e plota ose data e publikimit të librit ende nuk është zbuluar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here