Tyra Banks është diplomuar dhe jo në një universitet të cfarëdoshëm.

Modelja ka mbaruar me sukses studimet në Harvard Busines Schol dhe fotot e ceremonisë së diplomimit i ka kaluar në Twitter.

Gjthëmonë e bukur ajo ka treguar se është e aftë edhe të bëjë biznes, kujtojmë këtu që ajo zotëron një shoqëri të quajtur Bankable Paroduktion si dhe ka krijuar programin televiziv America’s Next Top Model.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here