Duket se “Produkt 28” po bën pauzë të gjatë, keni plan për rikthim apo konkurrim në ndonjë festival?

“Produkt 28” ka bërë një pauzë relativisht të gjatë, por ama sapo ka “dalë nga furra” një këngë vërtet shumë e bukur “ala Produkt 28”, që besoj do pëlqehet në masë nga publiku. Me festivalet e kemi mbyllur marrëdhënien, edhe pse asnjëherë nuk i dihet.

Nëse do të pyesnim për jetën sentimentale tashmë dihet nga të gjithë lidhja me Orinda Hutën. Keni menduar të bëni një emision apo këngë së bashku?

Unë dhe Orinda tentojmë gjithmonë të ndjekim në karrierë dy rrugë që të jenë paralele, por edhe nëse kryqëzohen, nuk do ishte keq. Deri atëherë le të ecim në korsi të ndryshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here