Altuna Sejdiu-Tuna vërtet është goditur nga shigjeta e Amorit. Bukuroshja e skenës muzikore është kokë e këmbë e dashuruar në bashkëshortin e saj, Patrisin.

Çifti e kanë gjetur vetën tek njëri tjetri dhe po jetojnë ditë shumë të bukura. Lumturia është shtuar edhe më shumë që kur ata janë bërë prindër.

Patrisi është baba i dedikuar, bile ai shihet shumë më shpesh se Tuna duke u kujdesur për të birin, Tianin e vogël, që është bërë tashmë i njohur për të gjithë.Tuna ka publikuar një foto krejt intime të Patrisit bashkë me Tianin. Burri i saj shihet pa bluzë.Tunës i pëlqen trupi i të shoqit dhe këtë e shpreh edhe përmes kësaj foto

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here