Këngëtarja e hitit “I Asaj”, Tuna Sejdiu, duket se i’a ka rrëmbyer Shpatin Aferditës, të pakten për një kohë, të cilës me sa duket edhe i’a tregon gishtin e mesëm duke i thënë “tash tjetër kush e ka”.

Natyrisht, kjo është nje shaka pasi e dimë se Shpati dhe Tuna janë shokë të mirë, por sot nuk është mbetur t’i besosh askujt. Dhe, a nuk ishte Shpati që pak ditë më parë i këndoi një femre tjetër!

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here