Këngëtarja shqiptare Tuna Sejdiu ka pohuar se këtë verë ajo e ka në plan të dashurohet. Do të tingëllonte qesharake, por këtë verë planifikoj të dashurohem.

Ky është plani, madje edhe zëdhënësi im mendon se kjo duhet të planifikohet. Në planin e dashurisë nuk kam asgjë për momentin, por ndoshta ai është afër meje dhe unë nuk e shoh”, është shprehur këngëtarja, raporton Shqiptarja.

Gjithashtu ajo ka thënë se dëshiron që mashkulli me të cilin do të lidhet të qëndrojë afër saj.

“Dua mashkull mbi të gjitha, jo femra. Me autoritet , të duket bukur, të ketë shpirt sportiv, i freskët dhe stabil që të balancojë disponimin tim, tipik për gaforret”,- ka theksuar Tuna.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here