Tuna shprehet se do të bëja një ceremoni intime dhe punësova roje sigurimi.

Por, fotot dolën në Facebook nga të ftuar dhe u detyrova të shpërndaja foto profesionale në media”, kështu ka pohuar këngëtarja e sapomartuar Altuna Sejdiu – Tuna për revistën “Anabel”.

E për të zgjedhurin e saj Rilindin, ajo ka thënë: Kemi qenë miq prej kohësh dhe unë kam kërkuar nga ai të nënshkruajë kontratën e një shoqërie të thjeshtë.

Rilindi mesa u kuptua nuk e respektoi kontratën”, ndërsa për jetën pas martese, Tuna ka thënë: Përpara se ta njihja Rilindin, as kafen nuk dija ta bëja, por Rilindi është fantastic në kuzhinë, ndaj më futi në sfi dë”.

Ndryshe, këngëtarja ka treguar se në albumin e ri që po përgatit përfshihen shumë rryma, ka gati një single, dhe se do të bëjë dy klipe

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here