Altuna Sejdiu – Tuna, ka qenë në qendër të vëmendjes së shtypit rozë këto kohë.

Ndërkohë, një nga statuset e saj më të fundit, i shoqëruar edhe me një foto, është ky koment: “Kur jam e dehur, jam shumë e bukur dhe më pëlqen shumë buzëqeshja ime, edhe pse ndonjëherë dukem si e vonuar mendërisht!

Njerëz, qeshni më shumë!”, – ka thënë ajo, ndërsa në foton bashkëngjitur shfaqej në një club, me një gotë me pije alkoolike në dorë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here