Jemi mësuar që këngëtaren Tuna ta shohim çdo ditë me çdo lëvizje të saj, falë programeve të shumta që të ofron një telefon modern për të realizuar fotografi.

Tashmë dihet se falë panelit të jurisë në edicionin që po vjen ‘X Factor Albania 2” ato janë bërë shumë mike dhe i shikon shpesh bashkë, Tunën me Soni Malajn.

Por, siç e shihni edhe në këtë foto shumë “Crazy”, Soni është infektuar nga Tuna.

E po Soni ka harruar se koleget e saja të muzikës çmenden shumë kur janë para aparatit të ‘Iphone’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here