Këngëtarja më e përfolur Tuna, e cila mori famë edhe më tepër falë hitit “Fenix”, duke i dhënë vetes epitetin si “zogu ma i mir prej kejtve”, i ka kushtuar një poezi Zogut.

tuna3

Në rrjetin social ‘Twitter’ ajo ka postuar disa vargje në gjuhën angleze për Zogun. Një gjë është e sigurt, që Tuna nuk do që Zogu i saj të lihet në harresë, por ai duhet të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Ja dhe poezia.

74095

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here