Tuna i “hyp qafë ” Cozman-it Këta janë çifti më i famshëm i estradës shqiptare që u përfolën shumë për një ndarje të mundshme. Por që këtë gjë e mohuan duke u shfaqur së bashku në publik dhe madje shumë të lumtur.

Ata për momentin po ndodhen në diasporë për t’i argëtuar publikun atje së bashku me këngëtarin Gena.

Ku ky i fundit ka postuar një foto në Facebook ku shihet Tuna në qafën e të dashurit të saj Cozman.
Me këtë Tuna ndoshta ka dashur të tregoj që e ka Cozman-in nën kontroll.

 

Tuna i “hyp qafë ” Cozman-it

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here