Tuna i “hipën” karrocesTuna sapo ka publikuar spotin e këngës më të re në bashkëpunim me Vig Popa “Zemra jem”, shkruan Kosovarja.

Ajo edhe në këtë video klip vjen me një stil shumë origjinal dhe një dukje të mirë, por ajo çka bien në sy tek ky spot është një sekuencë ku Tuna shfaqet në karrocën e blerjes, dhe këtë pjesë të klipit e shoqëron mbishkrimi “Please, DO NOT Snap and drive.”

Tuna i “hipën” karroces

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here