Altuna Sejdi, e njohur më mirë si Tuna, ka vendosur që t’i bashkohet maratonës senzibilizuese ‘Vrapo për autizëm’, e cila do të mbahet të dielën në Prishtinë. Ajo në bazë të fotografisë që ka postuar në llogarinë e Instagramit ka treguar se është pjesë e maratonës dhe mbart numrin “4802”, transmeton Telegrafi. “Vrapo edhe ti për autizëm”, ka shkruar këngëtarja përbri fotos. Nuk është vetëm Tuna, gjithashtu edhe fytyra të tjera publike i janë përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative.Tuna ka vendosur që t’i bashkohet maratonës senzibilizuese ‘Vrapo për autizëm’, e cila do të mbahet të dielën në Prishtinë.

Ajo në bazë të fotografisë që ka postuar në llogarinë e Instagramit ka treguar se është pjesë e maratonës dhe mbart numrin “4802”, transmeton Telegrafi.

“Vrapo edhe ti për autizëm”, ka shkruar këngëtarja përbri fotos.
Nuk është vetëm Tuna, gjithashtu edhe fytyra të tjera publike i janë përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here