Është publikuar një video në të cilën shihet Tuna në një mbrëmje rinore derisa këndon hitin e saj të verës 2012, “I asaj”.Pjesa më e përfolur e kësaj këngë, gjegjësisht klipit të këngës, është temë edhe për këtë lajm.

Derisa vien momenti tek “Tjetër kush e ka”, të cilin Tuna e përsërit disa herë, ndodhi diçka. Një i pranishëm, që sipas të gjitha gjasave duhet të jetë fans i këngëtares nuk ka arritur të përmbahet dhe të vere duar duart mbi këngëtaren.

Në video shihet qartë se si ai e kap këngëtaren nga këmbët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here