Java e shkuar i ka sjellë në Tiranë, dy ish- mikeshat, Tunën dhe Dafinën, të cilat si për ironi të fatit janë detyruar të ndajnë të njëjtën skenë, madje edhe të njëjtin hotel.

Gjysmëfinalja e “X Factor” ka bërë që ato të përballen sërish, që pas një zënke që flitet të ketë ndodhur mes të dyjave pak kohë pasi lançuan bashkëpunimin e suksesshëm “Vibe”.

Përveçse nuk janë përshëndetur gjatë qëndrimit në të njëjtin hotel, – ndonëse siç konfirmojnë burime tonat ato janë përballur me njëra- tjetrën disa herë, – vajzat kanë refuzuar të flasin me njëratjetrën edhe gjatë provave të “X Factor”, duke u mjaftuar vetëm me një përshëndetje.

Nuk e dimë se çfarë ka ndikuar në këtë prishje të miqësisë, ama duhet thënë që vajzat kanë shumë të përbashkëta me njëra- tjetrën, mes të cilave edhe faktin që të dyja kanë qenë të dashura të Ledrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here