Tuna dhe Cozman shijojnë pushimet në BahmasÇifti Tuna e Cozman po vazhdojnë të shijojnë pushimet e tyre në Bahmas.

Tashmë është vërtetuar se e gjitha rreth “ndarjes” së tyre ka qenë vetëm një farsë e këtë na lënë ta kuptojmë nga fotografitë që ata postojnë çdo ditë në Instagram.

Të dytë shihen më të dashuruar se kurrë.

Tuna dhe Cozman shijojnë pushimet në Bahmas

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here