Tuna dhe Cozman nuk janë ndarë? U raportua se Tuna i ka dhënë fund lidhjes disa vjeçare me reperin e njohur kosovar, Cozman.Këtyre dyshimeve të mediave iu shtuan kur çifiti i estradës shqiptare vendosën që pushimet t’i kalojnë ndaras në vende të ndryshme.

Madje, këngëtarja shkupjane kishte fshirë të gjitha fotografitë me Cozmanin në llogarinë e saj në Instagram, transmeton Telegrafi.

Por, po të shikojmë faqen zyrtare të këngëtares shkupjane në facebook, vazhdojnë të ekzistojnë dhjetëra fotografi të reperit në përqafim të këngëtares.

Këpshtu që shtrohet pyetja nëse ndarja e Tunës nga Cozman ishte e sajuar apo me të vërtetë janë ndarë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here