TUNA-DHE-COMAN-CIFT-APO-SHOKEDuket si shokë, apo kanë dicka më shumë. Kjo është këngëtarja Tuna së bashku me reperin Cozman që flitet se janë të lidhur, ndërsa në kokë kapelja e Tunes e konfirmon më tepër këtë duke na treguar se ajo e paska gjetur “Boy” e saj.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here