Edhe pse nuk ka një miqësi të madhe mes dy këngëtarëve nga Maqedonia, Tunës dhe Big Mamës ata prap se prap kanë harruar të kaluar dhe këtë vikend ata kanë shërbyer si punonjëse për një ditë të restoraneve të zinxhirit të njohur botëror “ McDonald’s” në Tetovë.

Ata i janë bashkuar aksionit “Trego sa e ke zemrën e madhe” ku nga çdo porcion të blerë nga 10 denarë i janë ndarë shtëpijës së fëmijëve jetim SOS…

Sa kanë arritur që dy VIP-at të mbledhin para nuk dihet mirëpo gjesti i tyre tregon se ata kanë treguar vërtet një zemër të madhe…./zhurnal/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here