Eksperienca i ka treguar se nëna e tij, princesha Diana ka patur një lidhje romantike me një prej truprojave, Barry Mannakee. Ndoshta jo vetëm për ketë arsye, princi William ka vendosur që e dashura e tij Kate Middleton të ketë një truproje grua.

Kur të dy të fejohen zyrtarisht, për Middleton do të caktohet një person sigurie për gjithë kohën që duhet ta ndjekë në cdo hap, në respekt të protokollit.

Pritet që martesa të zhvillohet në vitin 2012 dhe deri atëherë Kate duhet të mësohet me rregullat e pallatit mbretëror./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here