Ka eksperimentuar mjaft me imazhin e saj dhe mënyrën e të grimuarit. Ajo që i pëlqen më tepër është të realizojë foto profesionale dhe për të bërë këtë, shpenzon shumë kohë, derisa i duket që gjithçka ka shkuar OK.
Kjo është një prej fotove më të fundit që ka realizuar Besa Kokëdhima, dhe siç e shihni grimimi është krejt tjetër.
Madje këngëtarja për t’u dukur sa më joshëse, në vend të buzëkuqit mban në duar një penel të trashë në formën e furçeve, dhe buzët i ngjyen me ngjyrë të kuqe flakë.
Kjo është edhe tendenca e kësaj vere për të, e shpalosur përmes fotove, ku dominon, e bardha, e zeza e thyer me të kuqen e fortë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here