Travis Barker një milion USD një shoku që ta vristeBateristi i “Blink 182”, Travis Barker ka dhënë një deklaratë të habitshme.Barker, në vitin 2008 arriti të shpëtonte nga një aksident ajror, nga i cili mbeti i djegur në 65% të turpit.

Jeta e tij ishte një ferr pas këtij aksidenti, pasi duhej të kalonte në mbi 27 operacione dhe i lodhur nga kjo, 39 vjeçari tha se i ka ofruar një shoku të tij një milion dollarë që ta vriste pasi nuk mund të vazhdonte jetën më.

Nga ky aksident ka mbijetuar edhe një person tjetër, i cili vdiq më vonë nga overdoza.Ndryshe Barker ditë më parë i dha fund lidhjes me këngëtaren shqiptare Rita Ora, lidhje e cila zgjati vetëm tre javë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here