Nese ju mendoni se keni nevojë per një tretman fytyre para festat kemi nje propozim te ri per ju.Zinxhiri amerikan i salloneve te bukurisë “Spa&Equinox” ofron trajtim fetyre me flori prej 24 karat.

Pluhuri i arte i kombinuar me ekstrakte prej mëndafshi ne nivelin e duhur, i bllokon radikalet e lira me qellim qe lëkura te rigjenerohet me shpejt”

Vetëm pas nje trajtimi fytyra juaj do te jete me e tërhequr, me e freskët dhe me vitale” tregon Nicol vital, përgjegjësja e kompanisë.Sigurisht, per kete trajtim ju duhet te paguani 165 dollare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here