Tradhëtia Sarkozy-Carla mbërrijnë në gjykatë.Prokuroria e Parisit ka nisur një hetim paraprak për lajmet e publikuara nga mediat franceze për pabesitë e ciftit.

Në 25 mars drejtuesit e “Journal de Dimanche” deklaruan dorëheqjen e drejtorit të përgjithshëm të Newsweb dhe autorit të blogut në website, ndërkohë që Sarkozy dhe Carla përgënjeshtruan menjëherë zërat për tradhëti.

Por edhe pse u përgeshtrua, thashethemi u përhap sa hap e mbyll sytë edhe nga mediat ndërkombëtare.

Sipas avokatit të Sarkozy, Thierry Herzog, historia e thashethemit mund të ketë qenë një makinacion i vërtetë, me qëllim destabilizimin e jetës së ciftit presidencial për arsye private ose ekonomike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here