Toni Brekston e cila para dy viteve zbuloi për mediumet se vuan nga një sëmundje e rëndë, lupus. Për bëhet fjalë për sëmundje imunologjive e cila i sulmon qelizat e shëndosha në organizëm.

Mediumet amerikane transmetojnë se këngëtarja është e hospitalizuar pasi që sistemi i saj imunologjik ka filluar ngadalë të “mbyllet”.

Këngëtarja e njohur të gjithë fansave të saj u rekomandoi se gjithçka është nën kontroll dhe se mirë ndjehet.

“Dua t’i falënderohem të gjithë fansave për përkrahje. Kisha disa probleme me lupusin ashtu që u paraqit nevoja të hospitalizohem për disa ditë.

Para se të fillojnë spekulimet vetëm desha të tregoj se gjithçka është nën kontroll. Jam e falënderuar se kam familje të madhe dhe më përkrahin”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here